prestanak-pusenja

Kako prestati pušiti?

Koliko puta ste sebi rekli: Vrijeme je da prekinem, nikotin je otrov, zašto trujem sebe i ljude koje volim? Ali kako da ostavim pušenje,pokušao sam toliko puta bez uspjeha… Ovo pitanje muči milione pušača u čitavom svetu.

Najbrži i provjereno najuspješniji način kako da se zauvijek oslobodite pušenja je “HIPNOZA”!

Donijeli ste odluku da “Ovog puta je definitivno”. Izbor je jednostavan : pušenje s jedne strane i zdravlje s druge! Jasno da izabirete zdravlje. Da li je hipnoza uspješna u tome? Ogromno mnoštvo zadovoljnih ljudi, koji su postali Nepušači uz pomoć hipnoze kažu da jest. Osjećate li se kao rob? Zar vam se ne čini da su cigarete uvijek najvažnija stvar u svemu što radite, a to znači:

Sve dok ste pušač, cigareta potpuno upravlja vašim životom !!!

Da li su vam poznata ova pitanja: Imam li dovoljno cigareta? …. Da li ću ih imati za ujutro? …. Bolje da kupim još jednu kutiju….. Ne idem u taj kafić, tu je zabranjeno pušenje…….. Smijem li zapaliti u tvom autu? … Gdje su vam pepeljare, nemate ih? ….. Kutija cigareta košta…. x 365 dana u godini….. Što sam sve mogao kupiti za te novce! Ma, baš me briga, to je moj život. Ja tako uživam u pušenje i baš me briga što ljudi govore! Tko mi što može? …. Zašto ovako čudno kašljem? …. Neće valjda baš mene taj RAK da snađe?

Ako želite da pušite, to je vaš vlastiti izbor. Ali, ako ste donijeli odluku da je vrijeme za novi početak i život bez zavisnosti od duhanskog dima – dođite i ponovo postajete Nepušač uz samo jedan tretman u trajanju od dva sata!

Prvo odgovorite samom sebe na ova pitanja koja će vam pokazati da li ste spremni da prekinete sa pušenjem:

1. Da li ste Vi taj koji želi da ostavi pušenje?

Hipnoza vas ne može natjerati da prekinete. Hipnoza vam “dopušta” da prekinete, zato što ste Vi tako odlučili. Vaša želja i Vaša odluka da budete NEPUŠAČ su energija koja vam omogućava da u tome i uspijete. Hipnoza ne utječe na vašu slobodnu volju, ona vam samo pomaže da svoju odluku da budete “NEPUŠAČ” utisnete duboko u svoju podsvijest i tako je trenutno pretvorite u svoju stvarnost.

2. Da li znate da su vam cigarete smrtni neprijatelj?

Prijatelji su nešto najvrijednije u životu i treba ih čuvati. Ali ako Vi odvratnu naviku koja se sastoji od: “Udisanja vrlo otrovnih dimova, izazivanja ozbiljnih oboljenja u Vama, širenja neprijatnog mirisa, noćnog i dnevnog kašlja, ugrožavanja zdravlja vaše djece i vama bliskih ljudi… smatrate vašim bliskim prijateljem . . .onda ste Vi u velikoj zabludi koja vas može koštati života. Samo Vaš smrtni neprijatelj Vam može željeti i nuditi tako sporu i bolnu smrt.

3. Da li je sad pravi trenutak da prekinete?

Ovdje je u pitanju vaš život i vaše zdravlje. Upravo zato je važan vaš stav: Hoću da ostavim pušenje, zato što „JA ŽELIM DA PREKINEM”. Vaša iskrena želja da budete Nepušač je ono što vas vodi do uspjeha. Hipnoza će samo ukloniti prepreke koje vam stoje na putu do ispunjenja Vaše iskrene želje.

Uz pomoć Hipnoze u sebi stvarate novi program razmišljanja i ponašanja u kojem vidite i osjećate sebe u potpuno novom svijetlu- kao Nepušača. Upravo zato će naša seansa za vas biti potpuni uspjeh, bez ikakvih loših efekata poput nervoze ili povećanja tjelesne težine tj.debljine.

Kad završimo Vi ćete imati potpuno novi stav o sebi i životu. A, što se pušenja tiče, Vi ostvarujete trenutan prekid želje i trajan rezultat!!!

Vi više nećete imati nikakvu želju da zapalite cigaretu!

10305060_322388421243475_1043093919698215564_n

 

NA KOJI NAČIN HIPNOZA DJELUJE?

Podsvijest ima potpunu kontrolu nad našim tijelom i životom. Taj dio uma nikad ne spava, radi 24 sata na dan bez odmora. Dok svjesni um može istovremeno obraćati pažnju na vrlo malo informacija, podsvijest upija, prikuplja i skladišti sve ostalo. O tome najbolje govori podatak da svjesni um procesuira oko 40 bitova u sekundi,  dok podsvjesni um u isto vrijeme obradi 40 milijuna bitova informacija!

Sve pohranjene informacije još iz najranijeg djetinjstva utječu na naše misli, osjećaje, raspoloženja, ponašanje, odnose, životne odluke, odabir partnera, tj na sve aspekte života. Ovdje se nalaze sve naše navike, bile dobre ili loše, te svi naši pozitivni i negativni programi. U svjesnom umu jako se teško boriti protiv ovih programa, jer su oni duboko ukorijenjeni u podsvijesti. Ako mi želimo štogod promijeniti, moramo doći do podsvijesti i tamo sređivati promjene. Koliko puta ste kao pušač donijeli odluku da prestanete pušiti, ali „ono nešto“ u Vama Vam to nije dozvolilo i Vi ste ponovno zapalili cigaretu. Svaki pušač zna koliko je pušenje štetno, društveno neprihvatljivo, ružno, bespotrebno bacanje pare, itd. ali… kao da postoji “nešto u njemu” što mu NE dozvoljava da napravi  ono što mu njegova svijest, logika i razum savjetuju. A to „ono nešto“ su navike i emocije vezane za pušenje, koje se nalaze u podsvijesti i zato na njih ne možemo djelovati na svjesnoj razini. I kada spoznamo što je uistinu „to nešto“ u nama što nas odvraća od odluke o prestanku pušenja, tada je proces oslobađanja od nikotinskog ropstva već u tijeku!

Svi drugi pristupi problemu pušenja, baziraju se na ideji o fizičkoj zavisnosti od nikotina. Pri tome oni ne uzimaju u obzir činjenicu da nikotin NIJE DROGA, nego je otrov. Svi pušači mirno spavaju cijelu noć i organizam im kroz to vrijeme ne traži cigaretu!!! Od otrova se ne može biti zavisan, od otrova se čovjek razbolijeva i umire. . .

Kada danas pitate bilo kojeg pušača kakav su ukus imale njegove prve cigarete, reći će vam da su prve cigarete bile “odvratne” i da je tada znao, ono što danas zna, nikada ih ne bi zapalio. Znači svaki pušač zna koliko je to štetna i nezdrava navika i za njega i za njegovu okolinu, ali i dalje puši?! Zašto?

Zato što je njegova podsvijest povezala naviku pušenja sa osjećajima koje je imao kada je zapalio prve cigarete. Skoro svi pušači su svoje prve cigarete zapalili sa svojim najboljim prijateljima i u tim trenucima oni su se osjećali odrasli, važni sebi i drugima, jaki, ponosni na svoju „zrelost“. I upravo podsvjesno sjećanje na te lijepe i ugodne osjećaje, koji su još uvijek u nama, jer podsvijest pamti sve, je „ono nešto“ što zaustavlja svaku odluku o prestanku pušenja i tjera pušača da ponovno zapali cigaretu. Svi naši osjećaji su sastavni dio našeg podsvjesnog uma i ma koliko se trudili ne možemo ih mijenjati na svjesnoj razini. Kako hipnoza tu pomaže? Uz pomoć hipnoze takvi osjećaji se mijenjaju i oslobađaju brzo i lako!

Hipnozom uspostavljamo komunikaciju sa podsvijesti i tamo mijenjamo i emocije i navike vezane za tu ružnu i opasnu naviku. Hipnozom zamjenjujemo stečena lažna uvjerenja da je cigareta ugodna, da smiruje, da pušenjem postajemo dio društva u kojem se osjećamo sigurno, odraslo, prihvaćeno i usađujemo sugestije koje vode potpunom odbacivanju te smrdljive i štetne navike.

VAŽNO: Hipnoza vas ne može natjerati da prekinete sa pušenjem. Hipnoza vam “dopušta” da prekinete, zato što ste Vi tako odlučili. Vaša želja i vaša odluka da budete NEPUŠAČ su energija koja vam omogućava da odluku da budete “NEPUŠAČ” ispunite i utisnete duboko u svoju podsvijest, tako da je trenutno pretvorite u svoju realnost . Upravo zato je važan vaš stav: Hoću da ostavim pušenje, zato što “JA SAD ŽELIM DA PREKINEM”. Vaša iskrena želja da budete nepušač  je ono što vas vodi do uspjeha. Hipnoza će samo ukloniti prepreke koje vam stoje na putu do ispunjenja Vaše iskrene želje.

SAVJETI NAKON TRETMANA

  1. Kupanje toplom vodom i trljanje tijela rukavicom za kupanje dva do tri puta dnevno smiruje nerve i pojačava cirkulaciju. To se u medicini zove vaskularna gimnastika.
  2. Piti šest do osam čaša vode između obroka. Što se više tekućine popije, toliko će se više nikotina izlučiti iz organizma. Ovih šest čaša vode smanjiti će želju za unošenjem nikotina i to već tijekom prva 24 sata od prestanka pušenja.
  3. Prvih pet dana dobro se više odmarati i spavati. Jer, ako su nervi premoreni, želja za cigaretom se može ponovo javiti. Nakon obroka prošetati jer se u to vrijeme također najviše javlja navika pušenja.

 

MOJA ISKUSTVA

Ja imam dosta dobar i velik postotak uspjeha upravo zato što upozoravam klijente da ako nisu potpuno sigurni u svoju odluku prestanka pušenja, da je tada bolje da ne dolaze, jer u tom slučaju moje sugestije jednostavno ne prolaze u podsvijest, a neuspjeh ne želim ni ja a ni oni! Objasnim im da u svjesnom dijelu uma postoji kritički faktor koji čuva i održava naša sadašnja razmišljanja, stečene navike i uvjerenja i sve ono što se ne slaže s time blokira i zaustavlja. Znači čvrsta odluka na svjesnoj razini je odlučna za uspjeh! I upravo o njoj ovisi da li će netko već nakon prvog tretmana izaći bez da ikad više i pomisli na cigaretu ili će mu trebati dva do tri dana da potpuno izbriše pušenje iz svog uma i postane uvjereni nepušač.

disanje m]